Tuesday, August 31, 2010

you will always be my friend ~ the great friend of mine

sangat sedih..tak tahu nak ungkap macam mana...sememangnya aku sedih dengan permergian kau meninggalkan kami sekeluarga. sebak, sakit menahan menahan perasaan sedih ni kan..tak sanggup nak menangis depan kau. sesungguhnya kau adalah antara kawan yang terbest dalam senarai kawan-kawan..oh tidak sahabat...
terbaik dari yang terbaik pernah aku ada.sifat kau buat kami senang.nak di katakan semua coursemate sayang kau. alangkan abang2 n kakak2 gamelan sayangkan kau. inikan kami yang kenal aku since MAP..
Tuhan je tahu perasaan ni..lepas ni da tak da orang yang boleh teman aku pergi seroja, naik bas ke seroja untuk pergi kelas english.lepas ni da xde orang da nak ajak makan pizza dengan kami, sebab kau sorang je suka makan pizza.lepas ni da xde geng da nak makan banyak2. lepas ni da xboleh da pergi gamelan sama-sama. tengok kau main gendang dengan jali. lepas ni da takda orang da nak bagi plaster cute kau tu..soletep comel kau..lepas ni da xde orang da nak masakkan spagety untuk kami.acik taw masak megi je...haha..
lepas ni, aku ke yang kene kejut acik pagi-pagi?nanti acik lambat pergi klas...da xde sape da nk kejut dia..lepas ni. lepas ni xtahu macam mane kami, kalau acik sentap?aduh, camner nak pujuk dia.?aku da la xtahu nak pujuk..lepas ni, sape nak tolong kami programming?sapa nak tolong buatkan. lepas ni xdapat da dengar lagu2 musical dari hp kau. lepas ni sapa nak buat bising dengan aku, acik, n wirda yang memang mulut longkang tu...n all d biatch and asshole..i miss that word meyh...lupe nak suroh kau cakap biatch n asshole before kau naik flight tadi...wah~! banyaknyer...lepas ni xda sahabat yang dapat tahan perangai kami yang slalu lambat.kau lah yang paling banyak sabar layan kitorang semua.yang lain sume xsabar cam kau.
sedihnya bila nak cakap. tapi inilah aku..kesedihan aku. xsape yang  nampak. aku hanya meluah melalui penulisan ni. aku xmampu nak kate pape. apa yang aku tahu. kau adalah sahabat terbaik bagi kami the 7 sins.
insyaAllah, aku ingat pesan kau, bila berjaya, biar semua tujuh2 berjaya, aku akan cuba jaga mereka sebaiknya.memang rasa pelik, kalau dulu tujuh orang, skrg ada 6 orang je??
malam kau buat show tu, aku tgk abg2 n akak2 gamelan happy je dengan kau, aku pun tumpang happy jugak, nampak mereka sangat saynag kat kau. betapa diri kau disayangi kat unimas ni...
plus...YOU ARE HOT AWAN~! haha..since u got many peminat kat dikalangan coursemate kite, haha
doa aku, doa kami satu family, semoga kau berjaya kat sana nanti, pandai-pandai bawa diri, sebelum buat pape fikir ibu ayah dulu, banyak2kan ilmu agama,n paling PENTING~!!! jangan CARELESS~! taw??
cam tadi,, nasib baik acik yang jumpe wallet 2,,kalau x??err,,,
KAMI SAYANG KAMOO AWAN~!!




with love
aku

2 comments: